photo
Головна » 2018 » Березень » 11 » УЦСС випустив аналітичний огляд ринку сталевого будівництва 2017
21:59
УЦСС випустив аналітичний огляд ринку сталевого будівництва 2017

Огляд включає макроекономічні показники, дані щодо розвитку будівельного ринку, детальну аналітику по сегментам металоконструкцій, прокату з покриттям і сендвіч-панелей, а також інформацію про аналітичні продукти УЦСС.
«На 32 сторінках звіту, який видається другий рік поспіль, учасники будівельної галузі знайдуть всю необхідну аналітичну інформацію за основними сегментами ринку. На підставі даних, представлених у звіті, гравці ринку зможуть планувати свою роботу на рік з урахуванням основних тенденцій ринку, - повідомив В'ячеслав Колісник, Виконавчий директор УЦСС. - На допомогу учасникам УЦСС ми також пропонуємо інтерактивну панель аналітики, розділ інвестиційних та тендерних оголошень на сайті УЦСС, регулярні аналітичні матеріали та індикатор вартості будівельного металопрокату, створення якого заплановано на початок 2018 року ».

У 2017 році в зв'язку з ростом ринку нежитлового будівництва спостерігалося подальше відновлення основних сегментів ринку метало будівництва: збільшилися обсяги споживання металоконструкцій на 7%, прокату з покриттям на 6,5% і сендвіч-панелей на 5%. При цьому ринок сталевого будівництва знаходився під тиском цінової волатильності на прокат будівельного сортаменту. Разом з внутрішнім споживанням відновилося зростання імпорту металоконструкцій, тому в 2018 році виробникам потрібно бути готовим до зростаючої конкуренції з боку імпортерів.

Питома вага будівельної галузі в структурі ВВП продовжує залишатися непропорційно низьким: очікується, що його частка в 2017 році складе 2,2% від ВВП. За умови подальшого відновлення економіки України, відповідно до прогнозів МВФ по 4% в рік, і поступового зростання частки будівельної галузі до 6-10% від ВВП, в найближчі роки слід очікувати зростання будівельного ринку на рівні 20-25% на рік.

Варто відзначити, що першими друковану версію звіту отримали учасники VI Національної конференції учасників ринку сталевого будівництва.

Завантажити «Огляд ринку металоконструкцій 2017»

По матеріалам: .uscc.ua 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 1057 | Додав: Yuri2 | Рейтинг: 5.0/1