Камери зберігання фруктів в РГС.
Компанія «ВІНБУДІЗОЛ» пропонує будівництво під ключ (проектування, постачання, і монтаж ) фрукто- і овочесховищ з РГС (регульованим газовим середовищем).
Дана технологія передбачає зменшення вмісту кисню і збільшення вуглекислого газу в сховищі, що значно знижує дихальну діяльність плодів. Зберігання рослинних плодів в РГС (разом із зниженою температурою) дозволяє значно понизити метаболізм, оскільки знижується виділення етилену, зупиняється втрата хлорофілу (зеленого кольору) і затримується гідроліз пектину (що забезпечує твердість плоду). Застосовуючи склад газового середовища з гранично низьким вмістом кисню (0,5 - 1,5%) і вуглекислого газу (1 - 3%), можна досягти особливо добрих результатів по збереженню плодів. Така технологія, широко використовувана в сучасних фруктосховищах, отримала назву ULO (Ultra Low Oxygen - ультра низький кисень).
Зберігання продукції в камерах з ULO -має дві основні переваги: різко гальмує процес дихання плодів, що сприяє збереженню значної частини такою, що міститься в плодах після збору урожаю енергії; оберігає плоди від дії кисню (оксидування) на зовнішній вигляд плодів (втрата кольору, зморщування і так далі).
Основна умова підтримки оптимальної (низькою) концентрації О2 - це герметично закрите приміщення. Сховища з регульованим газовим середовищем можуть правильно функціонувати лише за умови газонепроникного виконання ізоляції і примінення високоякісних газощільних дверей, що допомагає створити необхідний склад газового середовища і підтримувати його протягом довгого часу. Для герметизації з"єднань сендвіч панелей використовується поліуретановий герметик, та система герметизації швів "RibbFill" Ізоляція підлоги виконується гідроізолюючим поліетеленом, під бетонними (армованими) плитами і шаром твердого пінопласту або пенополіуретана.
Всі газонепроникні камери перевіряються на міцність і проходят тести на герметичність відповідно до вимог технологій ULO.
Газонепроникні камери містять устаткування, що охолоджує, забезпечує конкретну температуру, високу вологість і правильну циркуляцію повітря. Вміст атмосфери в камері регулюється автоматично за допомогою адсорбера Co2. Повний контроль параметрів і їх стабільність в цілій камері дозволяє зберегти найвищу якість фруктів і овочів, що зберігаються.
Більш детальну інформацію Ви можете отримати за телефоном:
, також пропонуємо переглянути результати нашої роботи в фотогалереї.