photo
Головна » 2018 » Березень » 15 » Металовиробники з усього світу обговорять технологічність застосування сталі в будівництві
21:12
Металовиробники з усього світу обговорять технологічність застосування сталі в будівництві

7-18 квітня 2018 у Лондоні, відбудеться Worldsteel Construction Conference 2018, присвячена ролі метала в підвищенні продуктивності праці в будівництві.
Друга конференція по сталевому будівництві організована Всесвітньою Асоціацією Стали (Worldsteel) об'єднає ключових гравців в ланцюжку створення вартості металоконструкцій з Європи і СНД для обміну ідеями та досвідом застосування передових технологій з використанням сталі в будівництві.

За словами Керівника будівельного напрямку WorldSteel Association Терренса Басуттіла (Terrence Busuttil) ключовими завданнями конференції є показати, що:

  • Сталь є частиною рішення для підвищення продуктивності будівельної галузі.
  • Сталеливарна промисловість повинна розширити співпрацю з партнерами, щоб спільно сприяти використанню сталі в будівництві.
  • Сталь має рішення для будь-якого проекту будівництва в будь-якому регіоні світу і в будь-який природному середовищі.

     Необхідно зробити більше для координації, упорядкування та централізації зусиль органів сприяння розвитку сталі.
Нагадаємо, що торішню конференцію Worldsteel відвідали представники кількох провідних українських виробників металоконструкцій, а УЦСС був представлений Головою Ради Директорів Володимиром Носовим, який наголосив на пріоритетності європейського ринку для українських виробників металоконструкцій.

     Вартість участі в конференції € 1,000.

     По матеріалам: uscc.ua

Категорія: Новини | Переглядів: 1098 | Додав: Yuri2 | Рейтинг: 5.0/1