photo
Головна » 2018 » Березень » 16 » Будинок з дерев'яних цегл і без єдиного цвяха - новинка з Франції Brikawood
01:22
Будинок з дерев'яних цегл і без єдиного цвяха - новинка з Франції Brikawood

Французька будівельна компанія Brikawood розробила новий метод будівництва, в якому використовується тільки один компонент - дерев'яний лего-цегла. Цегла є повністю переробляються, забезпечують високоякісні теплоізоляцію і гідроізоляцію і доступні в трьох різних розмірах.

Лего-цегла, які схожі на частини конструктора, часто використовують в сучасному будівництві. Однак будівельна компанія Brikawood пішла далі, створивши 100% переробляється цегла з дерева.

Маючи три доступних розміри, запатентована система будівництва з допомогою дерев'яних лего-цегли дозволяє швидко і легко створювати будівельні проекти всього за кілька днів.

Для дуже великих будівельних проектів, таких як будинок, компанія рекомендує свію найбільшу цеглу під номером 250. Якщо площа становить менше 50 м2, будівельні дизайнери рекомендують цеглу розміром 160. Для занадто маленьких будівель таких як студійний простір і садові сараї, пропонується мінімальний розмір цегли - 120.

Кожна цеглина виготовлений з чотирьох шматків дерева під назвою Псевдотсуга Мензиса (інша назва - Дугласова ялиця), сертифікованого за класом екологічного дерева.

Дві сторони кожного цегли з'єднують дві стінки. При будівництві кожна цеглина входить в пази попереднього, подібно до конструктора лего, що дозволяє не використовувати цвяхи, клей або гвинти.

Ось що говорить Brikawood про свій винахід: «Незалежно від того, чи є ви власником соціального житла, представником спільноти, інвестором або промоутером житла, будівництво модульного будинку з позитивною енергією привабливо. Brikawood - це прості, економічні та екологічно чисті будинки. Вони ефективні на тепловому і акустичному рівнях і гарантують оптимальний комфорт і благополуччя, а також значну економію енергії ».

Комплект мікро-будинки поставляється з усіма планами, підпорами, ізоляцією і т.д. За додаткову плату можна замовити дизайн інтер'єру, сантехніку та допомогу електрика. Для більших будівель на замовних конструкціях Brikawood надає команди навчених монтажників і столярів, які можуть допомогти в процесі будівництва.

За допомогою Brikawood була випробувана процедура будівництва пасивного будинку, що відповідає стандартам.

«Наше завдання полягало в тому, щоб створити пасивний, екологічно чистий і економічний будинок, який буде повністю продуманим. Все було продумано для сталого розвитку: від концепції самого цегли (цегла 250) до оптимізації ізоляції, системи складання стін будинку, аж до процедури виробництва та навчання персоналу ».

Про те, як будувався енергозберігаючий будинок площею 120 м2, можна подивитися відео:

По матеріалам: brikawood-ecologie.fr

Категорія: Новини | Переглядів: 1970 | Додав: Yuri2 | Рейтинг: 5.0/1